Lopp 9 - 1640m auto

2 Staro Obrigado har visat upp högt kunnande, han vann bland annat vann ett Margareta-lopp för fem starter sedan. Ikväll är det årsdebut och dessutom är det första staten som försök vilket gör det lite extra spännande. Staro Obrigado är klart bäst om han får tävla barfota runt om vilket kan vara bra att hålla koll på för er som lämnar in sent. Men på min kupong är han hästen att slå från ett optimalt utgångsläge ikväll.

5 Fromheaven Idzarda är även han som bäst när det är barfota runt om som gäller och jag minns prestationen när han under förra sommaren vann ett klass-l lopp på V75. I den senaste starten visade Fromheaven Idzarda gryende form i en vass avslutning och nu är det återigen är anmält barfota runt om är han tidig vid gardering. När vi får 1,90 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

1 Eight Hour galopperade bort sig kort efter start senast på V75. Men detta är i vanliga fall ett sto som är kvick iväg från start och är garanterad ett bra lopp ikväll. Skulle hon sen prestera som vid de två segrarna i programmet är hon på nytt en utmanare ikväll.

5 Fromheaven Idzarda
Lopp 9 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip