Lopp 9 - 2140m volt

6 King Zorro har trots sina noll segrar en passande uppgift framför sig idag. Han har presterat bra i de två senaste starterna och har då visat upp både snabbhet och inställning. Ikväll är utgångsläget passande med springspår på start och han har tidigare öppnat bra från just springspår. King Zorro är min troliga ledare i loppet och med tanke på det han visat upp hittills står han bra till och väl i ledningen är han sen hästen att slå.

Nämner även 5 Mr Boenasera som är vass på speed och kommer han bara till från bricka fem i volten så har Mr Boenasera alltid en rejäl pollett kvar till slut. Till låg procent är detta en tidig skräll att betala för vid gardering. När vi även får 4,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

15 No Talking You har ett tufft utgångsläge och riskerar en jobbig resa. Men skulle det bli uppskruvat tempo från start är detta en rejäl individ som tål att gå hela vägen in i mål. Stämmer det bara någorlunda med positionerna kommer No Talking You att fälla många till slut.

5 Mr Boenasera
Lopp 9 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 4,00

This is the stats tab
This is the post tip