Lopp 9 - 2640m auto

6 Titan Yoda är en häst med bra kapacitet som nu gör comeback efter att brottats med dålig blodvärden inför en tilltänkt start. Formen är visserligen svårbedömd men tränaren Jennifer Persson skulle knappast sela ut sin femåring här om han inte var förberedd för det. Kapacitetsmässigt står Titan Yoda bra inne i loppet och med en normal prestation ikväll är han en given segerkandidat på förhand.

Lyfter även fram 5 Reddington som kommer från en insats som bara är att glömma, det strulade en hel del för Reddington då och nu jagar man revansch. Nu har han dessutom fått ett lopp i kroppen efter att varit struken vilket bör flytta fram formkurvan. Reddington är en rejäl individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och jag räknar med att Robert Bergh kommer vara aktiv från start här. Skulle han till och med hitta till ledningen efter en bit kommer han inte bli lätt att ta sig förbi. Reddington har tre segrar på fem försök från ledningen och när vi får 2;75 på att man placerar topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 2 Claude P.Hill som haft bra form en längre tid nu. Senast gjorde han det bra som tre från dödens. Ikväll är utgångsläget tilltalande och distansen är heller inget som oroar på förhand. Tränaren Daniel Wäjersten har bra snurr på stallet för dagen och Claude P.Hill är ett tidigt streck ikväll.

5 Reddington
Lopp 9 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip