Lopp 9 - 2140m Auto
5 Staro Mack Crowe är inte speciellt betrodd av spelarna men jag gillar vad jag sett av den är hästen och han får bli en rolig tipsetta i ett öppet lopp. Han är fortfarande väldigt valpig av sig, vilket han visade senast när han bromsade bakom bilen och hamnade fel på det. Han var mycket fin vid två raka segrar innan dess och här är jag inne på att offensiva Mika Forss kan lotsa hästen till ledningen om hästen har humöret med sig . När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

7 Dart Kronos övertygade stort när han inledde med två raka segrar och det syns att han besitter en stor talang. Senast galopperade han men kom tillbaka starkt därefter och det finns ingenting som talar för att han skulle göra en sämre insats nu. Nu har han fått ett spår långt ut på vingen och det skulle kunna bli lite trafikproblem men det ser ut som en rejäl häst som tål att göra jobb ute i spåren.

12 Rocket Tile utmanade Barack Face för tre starter sedan som är en otroligt talangfull travare. Nu har han ett svårt utgångsläge och det är många att runda men kapacitetsmässigt är det kanske loppets bästa häst.
4 Best Time Ever kommer allt mer för Robert Bergh och han har gjort det med bravur på slutet efter att ha fått en del tuffa lopp. Nu vill man ge honom en lite snällare resa för att köra till slut men utgångsläget talar åtminstone för att han kommer få en bra position.

9 Every Day Elegant inledde karriären med tre raka segrar men har inte riktigt nått ända fram när motståndet hårdnat markant. Passande smygläge nu och som mer eller mindre ospelad tycker jag han är värd en markering på kupongen.

5 Staro Mack Crowe
Lopp 9 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip