Lopp 9 Mantorp - 1640m Auto

I V75-5 som körs som lopp 9 så har jag denna veckan hittat ett mycket bra platsspel i 5 Warrior`s Tale. Sexåringen har matchats på V75 på slutet där han i den senaste starten tog årets första seger när han från ledningen utklassade sitt motstånd. Formen bör vara än bättre till den här starten dessutom och från ett perfekt utgångsläge bakom startbilen så kommer kusken Dante Kolgjini kunna ladda iväg från start och det är med siktet inställt på ledningen här för att sedan köra där. Om det inte kostar alltför mycket kraft för Warrior`s Tale att komma till tätposition här så ska detta vara en bra segerchans, men främst en väldigt bra platschans.



Ett par intressanta motståndare finns det i främst 7 Mellby Jail som endast gjort nio starter i karriären men har på dessa visat fint kunnande med fyra segrar. Han utvecklas för varje start han gör för dagen och ska dessutom här testas barfota runt om och om det faller väl ut så kommer Mellby Jail springa riktigt fort här över den korta distansen.

En som kommer få en fin resa långt fram från ett fint startspår är 2 All About You som från ledningen tog årets första seger i senaste starten och det var ett fint formintryck. Tuffare motstånd väntar den här gången, men från ett fint startspår så kommer han iväg bra och med en fin resa långt fram i fältet så kommer All About You att dyka upp i den främre träffen.



5 Warrior`s Tale

Spel: Plats (1-3)

Odds: 2.25

Bolag: bet365


Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip