Lopp 9 - 2140m Auto

3 Genta Oh Ja har galopperat i 10 av sina 16 starter i karriären och är hopplöst osäker. Hon kommer till den här starten med tre raka galopper men kollar man på raden är det minst sagt en maskerad form som hon kommer med och felfri tror jag att hon bara vinner det här loppet. För tre starter sedan tappade hon massor från start men gick otroligt stark efter galoppen och slutade tvåa. Näst senast galopperade hon dessutom med segern klar och senast blev hon störd till en galopp med mycket krafter obrukade i ett tuffare sällskap. Jag tror att hon tävlar mot sig själv men med sin galopphistoria är det ingen jag kan lämna ensam på systemet.

4 Bridge Maid imponerade stort i vintras med fyra segrar men har inte alls fått samma utdelning på slutet och inte heller hon är helt att lita på. Det sägs att hon ska tävla barfota runt om för första gången i karriären nu och med tanke på den positiva insatsen senast måste hon vara en allvarlig utmanare om den ändringen faller väl ut. Jorma Kontio lär ladda från start för att försöka komma till tät och kan mycket väl leda det här från start till mål, men det kan bli svar invändigt.

1 Dreams Happen var ute på för djupt vatten senast på V75 men hängde med klart bra bakom hästar. Mika Forss sitter upp nu och han vann med hästen senast han fick chansen efter att ha få fritt från sitt innerspår över upploppet. Det blir bakskor den här gången istället för barfota runt om men hon är kvick iväg och kommer man till ledningen tror jag att Mika Forss vill köra där. Det borde bli en bra resa på innerspåret oavsett och får hon bara chansen över upploppet kan hon speeda ner sina konkurrenter igen.

6 Ajlexes Elise har bra fart i sig och imponerade vid fyra raka segrar tidigare under året. Senaste starten är bara att glömma när det blev fel och skulle det bli bra fart på loppet brukar hon ha en bra speed till slut och om det klaffar är hon inte borta. När vi får 2,50 på att hon placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

10 Favourite Picture kanske inte har samma form som vid segrarna men hon har varit ute i tuffa uttagningslopp till de bästa årgångsloppen och jag vågar inte räkna bort henne trots utgångsläget.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 Ajlexes Elise
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip