Lopp 9 Halmstad - 2140 meter Auto

I V75-5 som körs som lopp 9 så har jag hittat ett bra platsspel på 6 Kipketer Mearas. Det är en rätt talangfull herre som årsdebuterade på absolut bästa sätt senast då han kördes till ledningen efter ett par hundra meter och sedan stannade där hela vägen in i mål och vann på ett enkelt sätt. Nu är det V75 som gäller och givetvis ett klart tuffare motstånd, men fyraåringen har lottats till ett rätt så fint startspår här och bör därför sitta bra till kort efter start. Sedan om det blir ledningen eller inte är svårbedömt med snabba hästar utanför, men en sak är säker och det är att Kipketer Mearas står bra till i den klassen han befinner sig i och jag tycker detta är en mycket bra chans till att han slutar bland de tre främsta i mål.



Bland motståndarna finner vi ett par intressanta där 8 Caton har imponerat i två raka segrar där han rusat på i ett eget tempo framme i ledningen och varit överlägsen sitt motstånd. Jobbigt utgångsläge här och förstås tuffare motstånd, men det kommer bli full fart framåt här ifrån kusken Thomas Linder och från lednignen så är Caton en het segerkandidat.

Ett annat motbud är 9 Vancouver High som blandar och ger lite i sina prestationer men som har hög kapacitet när han får det att stämma. Till den här starten så aviserar även stallet att man ska köra barfota runt om och det ska bli spännande att se vilken effekt det kan ge femåringen. Ett passande smygläge här har han lottats till och med en resa i ryggar så kommer hans avlutning att bita bra och Vancouver High är en av flera som kan vinna loppet.




6 Kipketer Mearas

Spel: Plats (1-3)

Odds: 1.80

Bolag: bet365



Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip