Lopp 9 - 2100m auto

7 Chiru är en talangfull fyraåring som har Muscle Hill som pappa och som ser ut att vara något extra i sin utstrålning. I den senaste starten var det årsdebut och man tog direkt hand om ledningen, där körde Jorma Kontio sen 12,4 sista varvet och det blev en enkel seger. Nu har man spår en bit ut bakom bilen, men Chiru är kvick iväg från start och lär laddas iväg ändå pånytt. Med ett lopp i kroppen bör även formkurvan vara förbättrad något till dagens start. Hittar man hela vägen till ledningen är man hästen att slå för övriga. Min förstahäst i loppet.

5 Certainly kommer till dagens start med formen på topp. Man har stått för flera fina prestationer den senaste tiden och i den senaste starten avslutade man mycket snabbt som trea. Till dagens start är det även aviserat att det blir barfota runt om för andra gången i livet vilket är intressant. Till endast 9% är man en skräll i loppet. .

Framhåller även 6 Mandela Zon som är en kapabel fyraåring som ikväll ska gå barfota runt om för första gången i livet. För två starter sedan vann man en klass II-final på Solvalla och även om man nu går upp en division så är man ett tidigt segerbud i loppet. När vi även får 2,35 på fasta marknaden att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 8 Pacific Kingdom som visserligen har ett tufft utgångsläge ikväll men när kusken Carl Johan Jepson väljer denna uppsittningen före 1 Stepping Moneyboy så borde han ha något i görningen. Hästen kommer med två bra prestationer i ryggen och löser det sig bara från bricka åtta ska man inte nonchaleras.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 Mandela Zon
Lopp 9 - Örebro
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: bet365

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip