Lopp 9 - 1640m auto

Draget i loppet är 6 Mitzy Gold. I den senaste starten tog man en galopp från bakspår men det är inget som oroar mig inför ikväll. Mitzy Gold är nämligen ruskigt kvick den första biten med framspår och över kort distans handlar det bara om för Claes Sjöström att försöka hålla i sig och hushålla så mycket med krafterna han bara kan. Det finns en risk att Mitzy Gold blir för het och får trötta ben tillslut, men skulle han få dämpa farten i spets här kan mycket väl Mitzy Gold rinna undan från ledningen ikväll. Endast 8% gör att spelvärdet är högt och han blir mitt förstaval. När vi får 6,50 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

4 Return Of Mogens har bara hunnit med tre starter i livet och gjorde debut sent som treåring. Men han har inlett karriären lovande och det blev två raka segrar under 2021. I den senaste starten handel det om årsdebut och dessvärre kunde inte Return Of Mogens leva upp till sitt kunnande den dagen då hon var nedsatt av en halsinfektion. Nu är det omtag och även om formen är svårbedömd så har Return Of Mogens visat upp kunnande som räcker långt för kvällens sammanhang.

Nämner även 12 Lumberjack Bros som har ett tufft utgångsläge ikväll men ska trots detta inte känna sig helt slagen på förhand. Med lite tempo på loppet från start och lite klaff med positionerna så besitter Lumberjack Bros fart för att avsluta riktigt bra och ska därför inte nonchaleras helt ikväll.

6 Mitzy Gold.
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 6,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip