Lopp 9 - 2140m auto

1 The Bald Eagle har hyllats stort av tränaren Reijo Liljendahl. Han kommer med formen på topp. För två starter sedan vann man på V75 från ledning och i finalen senast fick man ge sig emot Rackham och Amornero Roc, men gjorde det bra som trea. Han spetsade från innerspåret senast och trots att det finns många startsnabba med i loppet idag finns det på kartan att man håller upp ledningen igen. Väl i den positionen kommer man bli svårslagen. Men även om man inte skulle hålla upp spets är man garanterad en bra resa och ska ändå ses med segerchans. Förstastreck.

Skrällen i loppet är 6 Morotai Degato. Han blandar och ger något i sina prestationer men när han tävlar på topp är kapaciteten hög. Morotai Degato är kvick iväg från start och gynnas kraftigt av att invändiga startraketen 5 Mr Clayton Jf är struken. Nu halkar Morotai Degatoned ett hack i banan vilket kommer betyda mycket. Skulle Morotai Degato komma hela vägen till ledningen här är man hästen att slå. Till låg procent är detta ett måstestreck för mig i omgången. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Framhåller även 10 Digital Dominance som har visat en fin utvecklingskurva under året. Bland annat slutade han trea i Harper Hanovers i år efter en visslande avslutning. Utgångsläget idag är inte det bästa men femåringen kommer nu till start med ett lopp i kroppen efter lite frånvaro. Han gynnas om det blir tempo på loppet och kommer fälla många tillslut återigen. Med Örjan Kihlström i vagnen kan vi räkna med att han lotsar fram Digital Dominance fint i spåren och när det väl närmar sig upploppet kommer man blanda sig i striden.

4 Van Gogh Z.S. trivs bäst när han får vara med i den främre träffen. I den senaste starten stod han för en vass avslutning och skrevs upp i boken för nästagångare. Idag har man ett bättre utgångsläge och är ett tidigt segerbud i loppet. Men från stallet meddelar man att han ska vara som bäst om två veckor då han startar i en silverfinal vilket gör att han halkar ner på rankingen något.

Tufft utgångsläge har även 8 Eddy West som verkligen haft otur med spåren på slutet. Bricka 8,7,7,10 i de fyra senaste starterna. I den senaste starten brottades man också med bricka åtta, men då var det över kort distans, Eddy West stod trots det för en mersmakande avslutning då. Nu är loppet 500m längre, vilket ska ses som en fördel. Han besitter en rejäl avslutning som kommer bita bra även här.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Morotai Degato
Lopp 9 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till
Skrällen: 6 Morotai Degato

This is the stats tab
This is the post tip