Lopp 9 - 1640m auto

3 Mellby Joker kvalade in till långa E3-finalen, men fick aldrig se dagens ljus där och gick i mål med allt sparat. Han skrevs upp i boken för nästagångare och i den senaste starten fick han tyvärr för egen del ge sig mot Donizetti. Ikväll är motståndet på nytt tufft, men Mellby Joker står på tur för seger och har ikväll fått ett bra utgångsläge. Det är flera som säkerligen vill till ledningen från start men skulle Mellby Joker vara den som kommer dit ökar såklart segerchansen. Förststreck i ett öppet lopp.

5 Francesco Zet ska bli spännande att se ikväll. Han kommer från formstallet Daniel Redén och inledde sitt tävlande med tre raka segrar. Var inte frisk inför en tilltänkt start och har därför varit struken inför kvällens start vilket gör att formen är ett frågetecken. Örjan Kihlström är kanske inte mest känd för att vara kusken som vinner mest försk och uttagningslopp men med tanke på att det är anmält amerikansk vagn till kvällens start går det inte att nonchalera denna treåring ikväll.

Skrällen är 6 Power Doc som har varit ute i tuffa sammanhang under året och gjort det bra. Var bland annat tvåa bakom Borups Victory i en snabb avslutning för tre starter sedan. I den senaste starten var man ute i ett Margareta-lopp, då drog man tåget i tredjespår och avslutade sista 700m via 10,6. Formen sitter där och till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Givet streck i avslutningen. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 1 Dozen Of Oysters som kan öppna kvickt bakom bilen, men i den senaste starten blev det dock galopp från innerspåret vilket gör att man kanske vill köra mer på safe i kvällens uttagningslopp. Oavsett är man garanterad ett bra lopp på innerspåret om Dozen Of Oysters håller sig till rätt gångart och ska inte nonchaleras vid gardering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Power Doc
Lopp 9 - Romme
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip