Lopp 9 - 2100m auto

3 J.J.Stitch är en spännande fyraåring som bara blir bättre och bättre. Han kommer till kvällens start med fyra raka segrar på kontot och dessutom vann man Sommartravets-final i den senaste starten. Då slog han hästar som Missle Hill och Cyber Lane och inkasserade 300.000kr på kontot. Nu går man upp i klass med de pengarna på sig men sett till vad han visat och den kapacitet J.J.Stitch besitter kommer man klara bära pengarna utan problem. Han är kvick iväg från start och från ett bra utgångsläge är han den troliga ledaren av loppet och väl i spets ska segerchansen vara mycket hög.

6 Riptide R.D. besitter också bra kunnande och var för två starter sedan ute i Bronsdivisionens final och fick sent fritt, han såg fin ut och visade även i den senaste starten att formen är bra. Då blev man tvåa efter en vass avslutning via 10,5 sista 800m. Vid gardering ska man inte nonchalera Riptide R.D och för att höja värdet på min kupong dubblar jag systemet med henne. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 4 Toto Barosso som på slutet varit ute mot några av de bästa fyraåringarna i landet. För tre starter sedan var man ute i finalen av Sprintermästaren och ikväll möter man helt klart mer överkomligt motstånd. Toto Barosso besitter en vass speed som med rätt lopp kommer bli tuff att stå emot över upploppet.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Riptide R.D. 
Lopp 9 - Örebro
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip