Lopp 9 - 2140m volt

4 Joshua B.R. var för två starter sedan ute i ett uttagningslopp till Norskt Travderby och gjorde det då bra som tvåa. Men i finalen gånger efter var Joshua B.R. tyvärr sjuk och kunde inte göra sig rättvis i loppet. Ikväll är motståndet enklare och tränaren Pedersen meddelar att Joshua B.R. känns fin träning och har gått ett bra banjobb inför kvällens start. Med en normal prestation här ska man ses med störst segerchans i loppet.

6 Thai Knight gjorde det bra som fyra i en final av Bronsdivisionen för fyra starter sedan. Nu har han fått tre lopp i kroppen efter vila och bör vara påväg mot formtoppen på nytt. Spännande är det också att Mats E Djuse får chansen i sulkyn för första gången. Tidigt streck på kupongen vid gardering. När vi får 1,85 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Framhåller även 8 Goodlookin’ Pepper som kommer med bra form men som har ett tufft utgångsläge att brottas med. Är beroende av en del tur, men skulle det lösa sig någorlunda finns både fart och kapacitet för att slåss om de framskjutna placeringarna ikväll.

1 Victor C. är garanterad ett bra lopp ikväll och för den som garderar brett ska man inte nonchalera honom till 8%.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 Thai Knight
Lopp 9 - Färjestad
Spel: Plats
Odds: 1,85
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip