Lopp 9 - 1640m auto

5 Unacerveza Broline är bra för klassen men var inte som bäst i den senaste starten, då handlade det visserligen om ett tufft V75-lopp. Unacerveza Broline tål i normala fall att göra en hel del själv längs vägen och ikväll när motståndet är lämpligare är Unacerveza Broline med en normal prestation tidig. Hon trivs dessutom i ledningen och skulle hon komma dit i ett andra skede ökar också segerchansen.

1 Teton Nikkis Man har tagit samtliga sina sex segrar med sin tränare Ola Samuelsson i vagnen och fem av dessa är tagna utan skor på hovarna och ikväll får Teton Nikkis Man tävla med båda dessa plusfaktorerna. Han kan öppna okej och från bricka ett finns möjligheten att hålla upp ledningen men vet vi att på Åby kan det vara minst lika bra att få positionen i rygg på ledaren. Oavsett är Teton Nikkis Man garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt i loppet.

Skräll är också 6 Van Gils som gick i mål med krafter sparade senast. Han håller bra form för dagen och tål även att göra en hel del jobb på egen hand. Till låg procent är Van Gils spännande och när vi får 2,25 på att han placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

6 Van Gils
Lopp 9 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip