Lopp 9 - 1640m auto

4 Amornero Roc tränas av Alessandro Gocciadoro och gör precis som många av hans hästar debut på Svensk mark ikväll. I den senaste starten öppnade man bra från spår fem bakom bilen hemma i Italien och det resulterade i en överlägsen seger i loppet. Han trivs över kort distans och skulle man komma till ledningen här ikväll är segerchansen bra. Ikväll blir det även första gången med Örjan Kihlström i vagnen vilket är ett plus.

6 Golden Guard är en fin femåring som under förra året startade på i tuffa sällskap. Bland annat var man nära att kvala in till finalen av Svenskt Travderby när han slutade trea i det försök som vanns av Global Adventure. I år har man hittills fått betalt för den hårdheten man införskaffat sig och har nu två raka segrar på kontot. I den senaste starten på Årjäng tog man direkt hand om ledningen och vann sen loppet mycket enkelt med sparade krafter. Även Golden Guard är kvick iväg från start och kommer laddas iväg från början. Det väntas en spännande inledning på loppet och Golden Guard är given i segersnacket.

Skrällen i loppet är 7 Jareth Boko. För två starter sedan var man ute i Prins Carl Philips Jubileumspokal och gick en topptid på 10,4 över 1640m. I den senaste starten blev dagen förstörd av en startgalopp. Skulle denna femåring få de rätta positionerna längs vägen ikväll kommer man kunna avsluta mycket vasst och till 6% är man skrällen för mig. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Jareth Boko
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip