Lopp 9 - 1640m auto

3 Nouba Mom kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann hon på ett bra sätt efter att ha fått överta ledningen med varvet kvar till mål. Nouba Mom är ett sto som besitter hög kapacitet vilket hon också visat vid flera tillfällen, men hon har även i vissa starter haft svårt att hålla ihop travet hela vägen. Får hon aktionen att funka som senast hela vägen är segerchansen bra här ikväll, men som favorit på V64 vill jag ändå gardera med två skrällar.

Främsta skräll budet är 7 Kattis J.Boko som kan öppna bra från start och är i min bok knapp spetsfavorit i loppet. Skulle Markus Waldmûller lyckas med att ta sig till ledningen bakom Kattis J.Boko är detta en position hästen trivs i. Kattis J.Boko har nämligen tagit fem av sina sju segrar just från spets och ikväll är dessutom distansen passande. En spännande skräll til 7%. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Kioskvältaren är 8 La Plus Belle som visade upp bra kunnande tidigt på året och som nu gör comeback efter ett längre uppehåll. Skulle Christoffer Erikssons femåring vara väl förberedd för uppgiften här är segerchansen klart högre än de 2% hon är spelad till i nuläget.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Kattis J.Boko
Lopp 9 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip