Lopp 9 - 2640m Auto

Det här tycker jag är omgångens mest öppna lopp på förhand och här tar jag fram den breda penseln och betalar för hela nio hästar på V86.

6 Marble Arch får tipsettan. Björn Goop varnade inför den senaste starten att formen är på gång och hon var bra som trea bakom Helloise Am och Bellatrix Club då. Stämmer mitt scenario med att hon får överta ledningen från stallkamraten 1 Nymke Brigadoon kan hon bli mycket svårslagen och lång distans borde inte var några problem.

7 Lyckans Cash är tidig för mig den här gången när hon är helt borttappad av spelarkollektivet. Hon har har verkligen inte glänst på slutet men hon tränar bra och normalt sätt ska hon räcka långt i den här typen av lopp. Jag går på gamla meriter här och att hon är endast är spelad till 3% just nu är på tok för lågt. När vi får hela 8,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

13 Greta Sisu har ett jobbigt utgångsläge men hon är stark och tål mycket jobb under vägen. Mika Forss brukar vara offensiv och skulle det gå för sakta där framme är han förmodligen inte rädd att söka sig framåt.

8 J.J Another Win var spelad till 108ggr pengarna senast men stod för en topprestation när hon spurtade in som tvåa. Läget blev såklart chansartat men på formintrycket senast är hon tidig för mig och det är en stark dam som trivs över lång distans.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Lyckans Cash
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 8,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip