Lopp 9 - 2140m auto

7 My Dream Art stod för en mersmakande insats för två starter sedan, då man vann på 12,7 över 2100m efter en lite uppehåll. Nu kommer man med två lopp i kroppen inför kvällens start vilket borde vara formhöjande och slipper man bara göra för mycket jobb själv här ikväll kommer man kunna blanda sig i segerstriden. Från stallet låter man dessutom positivt inställda till kvällens start. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

3 Young da Vici är en rejäl individ som visserligen galopperade senast, men han är normalt sett stabil av sig och därför lägger jag inte så stor vikt vid den galoppen. För två starter sedan visade han bra form när Young da Vici satte nytt rekord. Ikväll är utgångsläget bra och han måste ses som ett segerbud ikväll.

4 Valley Brodde saknar kontinuitet i sitt startande men detta är en individ som både besitter fart och kunnande som räcker långt för klassen. För två starter sedan satt han fast med krafter obrukade efter ett snällt lopp invändigt. Men nu har ha återigen varit ifrån och därför är formen svårbedömd. Men på kapacitet ska han ändå inte nonchaleras vid gardering.

Skrällen är 8 Quarcia. Detta är en individ som är sylvass på speed och med tanke på hur Quarcia såg ut den sista biten i den senaste starten måste jag varna för honom ikväll trots utgångsläget. Löser det sig bara någorlunda från start här ikväll och kusken Kim Moberg jan lotsa fram Quarcia i bakgrunden fram till upploppet närmar sig så vet vi att speed finns för att fälla samtliga. Till 5% spelar jag inte utan honom ikväll.

7 My Dream Art
Lopp 9 - Romme
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip