Lopp 9 - 2140m auto

8 Hombre D. är en fyraåring under fin utveckling. I den senaste starten var man den som drog upp tempot i spurten självaste finalen av Kungapokalen, klockan stannade på 09,5 sista 600m. I försök till finalen imponerade man när man gick i mål som tvåa bakom Kriterievinnaren Brambling. Man har ikväll fått ett tufft utgångsläge men samtidigt kliver man ner något i klass och måste räknas tidigt i segersnacket här till intressant procent. När vi får 3,00 på att man vinner loppet så testar jag spel.

5 Zeolit imponerade i den senaste starten när man vann från ledningen med Erik Adielsson i vagnen, då var det barfota runt om och amerikansk vagn. Erik får förtroendet även idag, och det är även anmält med samma utrustning. Zeolit är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Därifrån är man sen hästen att slå för övriga.

6 One Kind of Art har gjort två starter i år och det har resulterat i lika många segrar. I den senaste starten såg han fin ut när det blev en enkel seger. Till dagens start har man även fått två lopp i kroppen vilket bör föra honom framåt ytterligare formmässigt. Är med och utmanar om segern här.

Nämner även 1 Mellby Ironman som tidigare har visat att han är kvick iväg från start, och med innerspår bakom bilen lär det bli full laddning. Mellby Ironman trivs även i ledningen men oavsett är man garanterad ett fint lopp och ska inte nonchaleras på kupongen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

8 Hombre D.
Lopp 9 - Gävle
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip