Lopp 9 - 2140m auto

4 Palace Bo är för sammanhanget orutinerad med sina sex starter innanför västen men detta är en individ som visat upp fin talang. Trots att man möter äldre rutinerade hästar ikväll är detta mitt förstaval. Palace Bo har fått ett lopp i kroppen för sin nya tränare Wolfgang Nimczyk och bör gå framåt en hel del nu med det loppet i kroppen. Palace Bo är kvick iväg från start och är den troliga ledare och väl i den positionen kommer övriga behöva vara bra för att plocka ner honom.

10 Matchpoint Pellini kommer med två raka segrar på kontot och ser formstark ut för dagen. Visserligen är motståndet annorlunda ikväll men skulle man bara komma in i loppet här trots bricka tio så finns både fart och form för att utmana om segern pånytt.

Nämner även 9 Across The World som ikväll gör första starten som valack, vilket är spännande. Joakim Lövgren har fin form och är en skicklig tränare och skulle Across The World dessutom hitta nya växlar nu som valack ska man inte missa när tåget går ikväll till låg procent. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

9 Across The World
Lopp 9 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip