Lopp 9 - 2640m auto

6 Thereisnolimit gör första starten på svensk mark efter att han inlett sin karriär i USA. För tre starter sedan var han ute i ett kval till Hambletonian, men hade då ett tufft utgångsläge och var aldrig aktuell för en final. Men senast vann han på bra sätt och för fyra starter sedan vann man på imponerande 09,0 över 1609m. Att fart finns råder det inget tvivel om men nu är det 2640m som gäller vilket gör mig skeptisk då han är helt oprövad över längre distans. Men skulle 2640m funka för Thereisnolimit så finns kunnande för att segersta här. Jag kommer dock gå emot och spika en annan i loppet.

9 Bengan är just nu högintressant till 16% i min bok. Detta är en individ som kommer mer och mer i utvecklingen för varje start. Hann vann bland annat E3 Consolation från ledningen. Senast fick han ett snällt lopp och såg strålande ut när mållinjen passerades med mycket krafter obrukade. Örjan var även han nöjd efter senaste starten och nu med den prestationen innanför västen är känslan att han kommer fälla många över upploppet här. Han gynnas om det blir tempo på loppet från start och för mig är detta draget i omgången och jag spelar vinnare till 5,00.

Nämner även 3 Mister Jupiter som inlett karriären strålande hos Timo Nurmos. Han har radat upp segrarna och kommer nu med fyra raka segrar på kontot. Det finns fortfarande en del att slipa på i aktionen men med en utvecklingskurva som pekar uppåt ska han ikväll räknas tidigt från ett passande utgångsläge.

9 Bengan
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Vinnare
Bolag: bet365
Odds: 5,00

This is the stats tab
This is the post tip