Lopp 9 - 2140m auto.

9 Bitcoin står för kapaciteten i fältet för dagen, denna sjuåring har ett gediget kunnande och ska trots årsdebuten ses med bra segerchans direkt. Denna tjejen är en segermaskin som vunnit i 10 av sina 41 starter. Flemming Jensen gör inte resan till Sverige om han inte är säker på vad han har att åka med. Jag tror på toppchans igen, klar förstahäst i loppet. Fasta marknaden erbjuder 3,65 på att Bitcoin vinner loppet vilket är lite väl högt och jag spelar.

5 O.M Faststeep gick imål med sparade krafter i den senaste starten, han såg väldigt spänstig ut i ryggar och kusken Marc Elias letade luckan hela upploppet igenom. Nu med två lopp i kroppen bör formen vara kraftigt i antågande. Man är kvick från start och detta är den troliga ledaren av loppet i min bok. Det finns på kartan att man leder hela loppet.

10 Aronia har stått för flertalet bra prestationer och formen är på topp hos denna sexåring. Hon vann enkelt från ledningen för tre starter sedan. I den senaste starten fick man ge sig precis före mål. Kan man smyga med i ryggar här kommer man fälla många över upploppet.

Nämner även 3 Golden Indra som är en rolig skräll. Hon var väldigt bra för två starter sedan när man fick göra större delar av loppet utvändigt ledaren och höll till en tredjeplats. I den senaste starten blev man fast med sparade krafter över mål. Ikväll har man ett intressant smygläge och till endast 3% är man en rolig skräll I loppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

9 Bitcoin
Lopp 9 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 3,65
Bolag: Unibet , LeoVegas , Casumo

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip