Lopp 9 - 2140m Auto

9 Brunello Hall är den häst jag tycker har högst kapacitet i fältet och Berghs hästar brukar vara i ordning direkt efter paus. Han har ingen seger i raden men han matchades i tuffa sällskap innan han gick på vintervila och om Bergh har ställt i ordning blir jag inte förvånad om han rundar det här sällskapet till en seger direkt i årsdebuten. När man får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

11 Global Brexit har årsdebuten avklarad och han vann i fin stil direkt och avgjorde loppet efter en upploppsduell mot Listas Thaitanic som han kunde plocka ner den sista biten. Han borde vara minst lika bra till den här starten men det kan häxa från utgångsläget och motståndet är tuffare den här gången.

3 B.W.T Devil har varit ifrån tävlandet även han men ska normalt sätt duga långt här. Jag tror att han öppnar snabbast från start och är den som sitter i ledningen initialt. Nu är han anmäld med skor och vanlig vagn i skrivande stund vilket kanske signalerar om ett mer passivt upplägg och jag är inte helt övertygad om att han vill köra i tät den här gången.

2 Shut Up And Dance är ingen raket från start men vid en offensiv styrning är jag inte helt främmande för att han kan få ta över ledningen i ett andra skede och då ökar såklart möjligheterna till seger. Hur som helst kommer han att hitta en vettig position från sitt utgångsläge och att han är anmäld med barfotabalans känns som ett stort plus.

Jag vill även nämna 7 Topnotch Liss som inte är så tokig samt 1 Front Pace som är snabb från start och kommer att få en bra resa på innerspåret. Med lucka i tid känns han inte ofarlig till låg spelprocent när man väljer att rycka skorna den här gången.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Brunello Hall
Lopp 9 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip