Lopp 9 - 1640m auto

9 Clarissa imponerade senast, trots att hon fick göra jobbet utvändigt om ledatem stora delar av loppet så vann Clarissa enkelt tillslut. Formen är på topp och Alessandro Gocciadoro som tränar håller denna hästen högt. Gocciadoro som dessutom har topp-snurr på stallet för dagen, det var show för publiken under lördagen med bland annat Bepe Bi i SwedenCup och Zeudi AMG på V75. Jag är inne på att vi kommer få se en ny topprestation här och Clarissa är mitt givna förstaval här. När vi får 2,43 på att man vinner lopp på förtid kommer jag att spela.

5 Shirley Goodness såg fin ut i sin tävlingsdebut för Daniel Redén i den senaste starten. Nu med det loppet i kroppen lär formen vara ytterligare ett hack längre fram och dessutom ska hon nu tävla barfota runt om vilket är spännande. Från ett bra utgångsläge är Shirley Goodness min troliga ledare av loppet och väl i den positionen kommer hon sen leda loppet länge.

Nämner även 2 Imhatra Am som gjorde det bra vid segern i den senaste starten. Idag har hon fått ett spännande utgångsläge och man väljer även att rycka skorna för första gången vilket såklart är spännande. Tidig vid gardering.

9 Clarissa
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,43
Bolag: Svenska Spel

This is the stats tab
This is the post tip