Lopp 9 - 2640m auto

7 Jano di Quattro är inte helt att lita på, men samtidigt är detta en häst med bra kunnande och inställning. Vid flera av galopperna har hon ändå kommit tillbaka bra och slutat på de framskjutna placeringarna. I den senaste starten tävlade hon med skor runt om, men ikväll är det anmält barfota bak vilket är den balans som hon tävlat mestadels med. Jano di Quattro har bra styrka och tål att göra en hel del jobb själv i loppen och att distansen är 2600m ikväll ses bara som ett plus. På sex försök över den aktuella distansen har det blivit två segrar och två andrapris.

2 Strong Caviar visade att formen sitter där i den senaste starten och detta är en individ som vet vart mållinjen befinner sig. Ikväll är det debut på Svensk mark och hästen bör duga bra för klassen. Dessutom får man Jorma Kontio upp i vagnen vilket är ett klart plus.

Skrällen är 9 Gladiator Mearas som gjorde comeback i den senaste starten efter ett uppehåll på tre månader. Hon såg fin ut i loppet men när man ryckte tussarna blev Gladiator Mearas lite het och sprang upp i vagnen på Jano di Quattro, och galopperade. Men nu med ett lopp i kroppen och lite mer flyt med positionerna kan detta vara en skräll att betala för ikväll. När vi får 2,15 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 15 Lyckans Olov som inte vinner så ofta men som står ofta för bra prestationer. Med många osäkra konkurrenter med i loppet kan det bli några galopper i loppet vilket gör att Lyckans Olov bjuds in från sitt femtonde spår. Med Örjan Kihlström i vagnen växer ekipaget och till 8% känns det intressant.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Gladiator Mearas
Lopp 9 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip