Lopp 9 - 2140m auto

4 Awesome Kronos är en rejäl femåring som i den senaste starten fick en tuff inledning på loppet som satt i benen tillsut och man fick ge sig tidigt. För två starter sedan var det finaler på Solvalla och man hade ett dåligt utgångsläge men gjorde det okej bakom täten. Backar vi tre starter fick vi se vad Awesome Krono är kapabel till, då vann man på V75 via en sylvass avslutning och klockan stannade på 10,9 sista 800m. Awesome Krono är kvick iväg från start och ikväll lär kusk och tränare Johan Untersteiner ladda iväg från start för att ta hand om ledningen. Väl där kommer man bli tuff för övriga att plocka ner. Förstahäst.

Framhåller även 9 Hillbilly Woodland har också varit ute på V75 och gjort det bra. I den senaste starten var man tillbaka på tävlingsbanan efter lite sjukdom och man gjorde det bra direkt, genom att avsluta sista 700m på 11,2. Med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad till kvällens start och skulle det lösa sig med positionerna under vägen är man inte helt oäven och till 8% vill jag betala för henne. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 3 Gangnam Style K. som kommer med en bra prestation i ryggen. Till dagens start rycker man skorna och Conrad Lugauers femåring utrustas även med en amerikansk vagn. Från ett intressant utgångsläge till låg spelprocent är detta en skräll i loppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen

9 Hillbilly Woodland
Lopp 9 - Kalmar
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip