Lopp 9 - 2140m auto

3 Succession är ett fyraårigt sto som är härdad i tuffa sammanhang för klassen. För två starter sedan var hon ute i ett kval till StoSprintern och mötte då bland annat Chebba Mil. Senast var hon ute i kval till StoChampionatet och då höll Succession klart bra bakom Deborah S.H. Nu är det enklare emot på pappret och från ett bra utgångsläge är Succession mitt förstaval.

9 Kungfu Lady visade toppform senast, då avslutade hon blixtrande via 09,1 sista 700m. Skulle det klaffa någorlunda från bakspåret ikväll är detta ett sto som lever på sin speed och tillsammans med Björn Goop kommer hon inte bli lätt att stå emot tillslut. När vi får 1,70 på att hon placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

1 Carisma Bi gör ikväll en spännande debut för Alessandro Gocciadoro. Vi har varit inne på tidigare att man inte riktigt vet vart Gocciadoro har sina hästar för dagen. Men trots det är det alltid spännande på förhand och se vad tränarbytet kan medföra. Utgångsläget är ett minus ikväll då hon inte är någon blixt från start men i ett lopp där jag plockar med ett par hästar är Carisma Bi tidig till låg procent.

9 Kungfu Lady
Lopp 9 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 1,70
Bolag: Svenska Spel

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip