Lopp 9 - 2140m volt

9 Ninja Zon är ett spännande drag i loppet. I den senaste starten såg hon ut att ligga på lite framme i ledningen och tröttnade den sista biten. Tempot var högt och att det blev trötta ben tillslut är inget att säga något om. Men formen har varit bra innan dess och är den bara någorlunda bibehållen tills ikväll är jag inne på att Ninja Zon kommer kunna få ett mer passande lopp här och ska därför räknas tidigt på V64. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

7 Rapunzel visade uppåtform direkt i årsdebuten senast trots att det blev en startgalopp i inledningen. Men upphämtningen var bra och klockan stannade på 1.14 i 2000m vilket räckte till en andraplats. Nu har man även fått ett lopp i kroppen och formkurva lära vara framflyttad ytterligare tills ikväll. Håller Rapunzel sig bara till trav hela vägen är hon med och utmanar om segern.

2 Jocelyn B.R. står ikväll 20m bättre till jämfört med senast. Men trots sitt tillägg kunde Jocelyn B.R. köra sig till ledningen efter 500m och vann sen loppet enkelt. Från start är Jocelyn B.R. den troliga ledaren av loppet på nytt och väl i den positionen vet vi att hon biter ifrån sig bra.

Nämner även 11 Micro Vick som attackerade med varvet till mål senast och hamnade i dödens med 700m kvar. Men trots detta kunde han säkert vinna loppet tillslut. För två starter sedan avslutade man rappt på V75 och Micro Vick kommer till kvällens start med bra form. Trots sina dubbla tillägg ikväll kan han inte räknas bort ur segerstriden om det skulle lösa sig på ett bra sätt längs vägen.

9 Ninja Zon
Lopp 9 - Kalmar
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip