Dagens rek är till Vaggeryd lopp 9 som ingår i kvällens V86 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Adde S.H. vinner loppet.

Adde S.H. är galoppbenägen men stod för en lysande upphämtning efter en tidig galopp via 12,1 sista 1900 meterna och nådde fjärdeplatsen i ett lopp som Romero vann senast och felfri nu så kan han få en fin resa och då tror jag att han är med i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden här.

Adde S.H. är en fyraårig valack som nu ska ut i sin första start över 2640 meter. Känslan är att det inte ska vara något problem, men däremot måste han klara av starten bättre än på sistone eftersom han har galopperat i ett tidigt skede i två av tre starter på slutet och han slog ihop senast när Peter Untersteiner begärde lite för mycket av honom.

Adde S.H. har varit stabil tidigare och då öppnat rätt så vettigt och sköter han sig så kan det bli en bra position omgående och eventuellt ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här.

Näst senast så startade han från ett bakspår och då skötte han sig och satt sedan långt ner i kön och gick godkänt till sjätteplatsen i skymundan i ett uttagningslopp till Kungapokalen som vanns av Attraversiamo.

Den värsta motståndaren till min vinnare är 3 Kennedy som inte heller är att lita på men besitter gott kunnande. Han har bra statistik över distansen då han har två vinster på tre starter och är obesegrad felfri så om han kan hålla ordning på benen nu så kan det räcka långt här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 Vulcano N.P. som vann på ett bra vis i debuten för Magnus Dahlen för tre starter sedan. Nu har han varit ifrån ett tag men om det klaffar med positionerna här så kan han duga en bit mot det här gänget.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Adde S.H.
Vaggeryd lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip