Dagens rek är till Kalmar lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Alhambra vinner loppet.

Alhambra gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Hon var på väg mot segern då när hon tappade stilen och galopperade men ställde sig och räddade andrapriset bakom Arwen T.Dream.

Alhambra kan lägga iväg bra från start så här tror jag Conrad Lugauer som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir hon svårfångad om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen för från ledningen så är hon ännu obesegrad efter två gånger tidigare hon har travat i den positionen.

Alhambra är inte beroende av att tävla i ledningen och kan vinna loppet med annan resa också men det skulle underlätta med tidig ledning för där framme i täten är risken att det strular mindre för Ready Cash-dottern.

Alhambra har startat 12 gånger tidigare med 4 vinster och 2 andraplatser som bästa resultat. Hon är inte helt stabil då det finns en del osäkra tendenser men felfri här så tror jag hon har bra chans till en ny seger.

Alhambra har fördel av barfotaförbudet nu då hon alltid brukar även tävla med skor runt om.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 8 Nanetta Hill som var godkänd som tvåa långt bakom Barista Oak senast. Skor på istället för barfota nu och dessutom ett dåligt utgångsläge drar dock ner möjligheterna här.

En annan motståndare till Alhambra är nummer 2 Chili Lane som har fyra vinster på elva starter. Här har hon ett trevligt utgångsläge och kan få en fin resa i den främre träffen och med en bra spurt här så fäller hon många hästar till slut fast hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Alhambra
Kalmar lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.55 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip