Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V86 tävlingar & Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Arnie Express vinner loppet.

Arnie Express avslutade klart bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av My Sweden senast.

Arnie Express har bra form och ett fint utgångsläge här då han är startsnabb så med spetsläge över kort distans så tror jag han har god chans till seger.

Björn Goop förstärker i vagnen nu och Arnie Express har tagit samtliga sina tre tidigare vinster från ledningen så får han inte alltför hård press i täten så tror jag han kan bli svår att fånga in.

Skulle Arnie Express bli överflyglad den första biten så tror jag han försöker ta sig ut i andraspår omgående och då kan han blanda sig i segerstriden om han inte blir fast på innerspår.

Arnie Express kommer dessutom att tävla i jänkarvagn den här gången vilket kan ge ytterligare en växel.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 3 Classics Never Die som är jämn och säker men han vinner inte så ofta.

Classics Never Die gick rätt bra när han tog sig loss från vinnarhålet men han fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Musett Af Djupmyra senast.

Kan Lars-Göran Söderberg som kör Classics Never Die servera honom en fin löpning i den främre träffen så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Digital Track som fick en invändig löpning men efter en sen lucka så spurtade hon klart bra till tredjeplatsen bakom Leonas Sami senast.

Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan Digital Track bli farlig den sista biten men min vinnare har större segerchans.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Arnie Express
Solvalla lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip