Dagens rek är till Åby lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Bellini Face är topp tre i loppet.

Bellini Face spurtade vasst fram till seger senast när han tävlade barfota runt om för första gången. Här har han ett bra utgångsläge och jag tror att han tar ledningen initialt men jag tror att Stefan Söderkvist som kör hästen släpper när Veijo Heiskanen ställer frågan med den stora favoriten Zizou fast med rygg på favoriten så får han en bra löpning och då kan han bli farlig via open stretchen till slut.

Normalt är Bellini Face travsäker och han är kvick ut och jag tror han kan få en bra resa härifrån även om det inte blir spets och jag tror han har fin chans att vara topp tre i loppet här.

Bellini Face kommer att tävla med ett can't se back huvudlag och barfota runt om igen meddelar Admir Zukanovic som tränar hästen.

Bellini Face har på sina 21 starter hittills vunnit tre lopp och av dessa har två varit över aktuell distans. Han har även varit topp tre i 52 % av loppen och jag tror han bra chans till att plocka en framskjuten placering ikväll med.

Den värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 2 Zizou som har gjort fyra starter i Veijo Heiskanens regi och har gjort det bra vid alla gångerna.

Det handlade om ett V75 lopp på Åby senast och då avslutade han vasst via 12,5 sista 800 meterna senast men nådde inte vinnande Remarkable Feet. Gången före det så höll han starkt från dödens och här tror jag att Veijo Heiskanen får ta över ledningen av nummer 2 Bellini Face i ett tidigt skede och från spets så kan han bli svårslagen.

En annan motståndare till Bellini Face är nummer 6 Corroded som var ute i Örebro Intn'l senast och fick då inte vara ifred i ledningen men om Robert Bergh som kör hästen kan ge honom en bra löpning nu så kan det räcka en bit här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Bellini Face
Åby lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.00 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip