Dagens rek är till Örebro lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 15 Beware är topp tre i loppet.

Beware kommer med mycket fin form och i den senaste starten så kördes hon till ledningen efter ett drygt halvvarv och hon vann sedan knappt men säkert via 13 tempo sista 800 meterna från den positionen. Gången innan det så höll hon starkt från utvändigt ledaren till andraplatsen bakom vinnande Wishing Noon.

Nu är Beware svårt placerad i den här spårtrappan men hon tål att göra en del grovjobb och om det inte strular för mycket med löpningsförloppet så kan hon duga en bit här och tre strykningar underlättar att det är färre hästar att runda så jag tror hon har god chans att vara sämst trea i mål.

Beware är ett fyraårigt sto som på sina sex senaste starter har noterat tre vinster och tre andraplatser. Kan Elias Strandberg som sitter upp bakom hästen servera henne ett bra lopp så tror jag hon tar en framskjuten placering på nytt.

Det här blir sista starten för säsongen för Beware och det kan ju strula från sådana här lägen fast hon tål att göra mycket på egen hand om det skulle behövas. Det blir inga ändringar utan skor runt om samt ett helstängt huvudlag med hål och en vanlig vagn, säger Bernt-Ove Johansson.

Den värsta motståndaren till Beware anser jag vara nummer 6 Morran som inte har någon vidare rad men hon har varit ute i en del tuffa gäng och återkommer nu efter en tids frånvaro.

Kan Oskar J Andersson som kör Morran hitta ner i ett vettigt slagläge och eventuellt nå ledningen efter en bit så kan hon utmana om en framskjuten placering här. Barfota runt om och jänkarvagn meddelar Jörgen Westholm.

En annan motståndare till Beware är nummer 14 Lipstick Tooma som spurtade till seger från ett svårt läge näst senast. Kan Anders Eriksson som kör hästen få gå med i en vettig rygg under slutrundan här så kan hon komma in i matchen om det blir överpace på loppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

15 Beware
Örebro lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.05 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip