Speltips Lopp 9: Brandy Flame

Sport: Trav
Spelstopp: 2020-02-22 17:50
Land: Sverige
Liga: Axevalla
Odds: 3.00
Tips: Vinnare
Dagens rek är till Axevalla lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Brandy Flame vinner loppet.

Brandy Flame gjorde årsdebut senast. Han hade då spår sju bakom bilen och flög till ledningen och han vann sedan enkelt från den positionen. Det var inte slutsålt i mål och normalt sett så ska han vara ännu vassare med det loppet i kroppen.

Från det här läget så tror jag Erik Adielsson som kör Brandy Flame är ute efter ledningen igen och kan han komma till spets smärtfritt så är mycket vunnet och då kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

Det är inte säkert att Brandy Flame kommer till täten men han kan vinna loppet från andra positioner också vilket han visade när han hade ett dåligt läge på Mantorp näst senast där han hamnade långt bak men det hade ingen betydelse för han gick på i vida spår under slutrundan och han var starkast och han gick undan till seger så oavsett så ska han ses med en god segerchans här.

Från stall Svante Båth meddelar man att man kommer att prova en jänkarvagn i värmningen på Brandy Flame och fungerar det väl så kommer det bli första gången han går med den i lopp och det är en intressant förändring.

I övrigt blir det en murphybländare på vänster sida och en vanlig vagn som senast, säger Svante Båth.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Vitro Diablo som vann ett V75 lopp från ledningen i slutet av det förra året. Han återkom i ett Margareta lopp på Solvalla senast men då försvann han med en tidig galopp.

Felfri nu så kan Vitro Diablo öppna bra och då kan det bli en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 No Regrets Trot som vann lätt från ledningen i ett billigt gäng senast.

No Regrets Trot är startsnabb men jag tror att min vinnare är ännu snabbare men kan han snuva Brandy Flame på ledningen så kan det räcka en bit här men jag tror inte han håller undan till seger.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Brandy Flame
Axevalla lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Casumo , Unibet & LeoVegas

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Nordicbet | Casumo | Betsafe | 888sport | Betfair
  Lopp 9: Brandy Flame
Spela på Speltips Lopp 9: Brandy Flame
DrTrav - 22 Februari 2020 - 11:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips Odds
17:00  Isloch - FC Slutsk
Fotboll - Premier League - x2
2.10
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Ferretti - Esteli
Fotboll - Liga Primera - BLGM
2.00
21:00  Fotbolls-EM 2021 - Vinnare
Fotboll - EM 2021 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2021 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2021 - Colombia
5.50
  Rekatochklart Poolspel
16:20  V75 Tips Romme 12/4 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Livestreaming