Speltips: Lopp 9: Cash Simoni

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-03-14 21:13
Land: Sverige
Liga: Åby
Odds: 12.50
Tips: Vinnare
Dagens rek är till Åby lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar vinnare och plats på nummer 10 Cash Simoni.

Cash Simoni svek som betrodd när han äntligen gick ned i klass i årsdebuten senast men med lopp i kroppen nu så tror jag på en bättre insats och jag tror han kan bli farlig över upploppet om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet och kan servera honom en fin resa och oavsett så ska han räknas tidigt här.

Cash Simoni är en femårig valack som tränas av Maria Törnqvist. Han har på sina 16 tidigare starter vunnit 3 av dessa men har även varit på plats i 56 % av loppen och om det blir bra tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

Efter strykningen av Conrad Lugauers Alegra B. som skulle ha gjort comeback efter lång frånvaro så har loppet öppnats upp rejält och trots att utgångsläget inte är det bästa för Cash Simoni här så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 6 Calypso Am som återkom senast efter uppehåll och höll då starkt som fyra från positionen utvändigt om ledaren och om Stefan Söderkvist kan undvika dödens den här gången och kanske kan nå ledningen istället så kan han utmana om en framskjuten placering här, men det är inte säkert att det går att komma till spets då även nummer 3 Tellus Face med Adrian Kolgjini som kör hästen kan vara sugen ledningen och då kan det bli bra tempo på loppet vilket skulle gynna min vinnare.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 9 Evan Williams Sisu som gick okej utan att vara som allra bäst senast, men han behövde nog loppet i kroppen och ska normalt sett vara vassare den här gången och om det löser sig med positionerna så kan det räcka en bit här. Eventuellt så blir det barfota fram den här gången rapporterar Bo Falsig.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Cash Simoni
Åby lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 12.50 Unibet, LeoVegas, bet365
  Lopp 9: Cash Simoni
Spela på Speltips Lopp 9: Cash Simoni
DrTrav - 14 Mars 2019 - 16:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Sverige dam - Thailand
Fotboll - VM-dam - Halvlek med flest mål (2:a)
1.72
17:30  Halmstad - Mjällby
Fotboll - Superettan - X2
2.0
18:00  USA dam - Chile
Fotboll - VM-dam - Under 5,5 mål
1.63
19:00  Albacete - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - X2
1.80
21:00  Italien - Spanien (U21)
Fotboll - U21-EM - BLGM
1.90
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
  Rekatochklart Poolspel Insats
17:00  Europatipset sön 16/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming