Dagens rek är till Gävle lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Commander Victory vinner loppet.

Commander Victory har gjort många bra prestationer och senast gick han ett mycket starkt slutvarv i spåren från femte utvändigt och var inte så långt ifrån att plocka ner den ledande storfavoriten Ajlajk men han fick nöja sig med andrapriset för upploppet i Örebro är inte så långt.

Här är det ett varv längre distans och Commander Victory står ensam på startvolten och då kan Emilia Leo som sitter upp bakom hästen dra i ett jämnt hårt tempo där framme för att grilla konkurrenterna och då kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage.

Commander Victory är en fyraårig valack som tränas av Christer Otterström. Han har gjort 10 starter tidigare i karriären och har galopperat i hälften av dessa men han har även varit topp tre i 50 % av loppen. Det har bara blivit en seger tidigare men från ett perfekt utgångsläge här så tror jag han har god chans att ta karriärens andra seger.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 8 Master Of Trix som vann direkt i comebacken senast när han klev fram utvändigt ledaren med halvvarvet kvar till mål och avgjorde sedan på ett bra vis.

Den långa distansen tror jag inte är något minus för Master Of Trix för han är stark men han har 40 meters tillägg att hämta in fast om Mats E Djuse kan servera honom en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet och kan då vara vara långt framme här.

En annan motståndare till Commander Victory är nummer 9 Mister Selfie som gjorde det bra när han blev trea på Solvalla i ett lopp som vanns av Captain My Captain näst senast. Gången efter det så gjorde han bort sig med galopp men om han kan hålla sig i rätt gångart här så kan det räcka en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Commander Victory
Gävle lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip