Dagens rek är till Eskilstuna lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Concrete Dee är topp tre i loppet.

Concrete Dee kommer med mycket fin form. Han kördes till ledningen efter 350 meter näst senast och stegade sedan undan till en säker seger från den positionen.

Gången efter det så travade Concrete Dee återigen i ledningen och fick bestämma en del där framme men han kunde inte stå emot Global Thunder som gjorde ett starkt lopp utvändigt så han fick nöja sig med andraplatsen.

Här tror jag att Kenneth Haugstad som kör Concrete Dee kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle han lyckas med det är mycket vunnet här men om invändig häst Vichy Grif skulle komma iväg bra så kanske han kryper ner i rygg på denne men oavsett så tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål här.

Concrete Dee känns fin i träningen meddelar man från stallet och har nu ett bra läge över en passande kort distans.

Den värsta motståndaren till Concrete Dee anser jag vara nummer 1 Vichy Grif som kommer med tre raka segrar och hon har lyft sig ett snäpp på barfotabalansen som hon har tävlat på i de senaste loppen.

Nu måste Vichy Grif gå med skor då barfotaförbud råder men med skor har hon vunnit tidigare också så det ska nog gå bra så från ett fint utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp i antingen spets eller vinnarhålet och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

En annan motståndare till Concrete Dee är nummer 9 Global Thunder som svarade för en mycket vass prestation när han plockade ner Concrete Dee från dödens senast.

Kan Anders Eriksson som kör Global Thunder hitta en vettig rygg att gå i och kan han bli fint framdragen under slutvarvet så har han en vass avslutning och kan då duga en bit mot det här gänget om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Concrete Dee
Eskilstuna lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.95 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip