Dagens rek är till Östersund lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Dardanos är topp tre i loppet.

Dardanos vann i överlägsen stil senast och är mycket startsnabb och om Jörgen Westholm som kör hästen kan nå ledningen utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här och då tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål här. Även om det inte skulle bli ledningen så kan hästen få en fin resa och kan då lösa en topp tre placering ändå fast ledningen hade varit att föredra. Det blir barfota runt om för första gången och även första gången med rycktussar samt jänkarvagn precis som senast rapporterar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Quite Right som var blek senast men kan få en fin smygresa på innerspår här och med en lucka till slut så kan han bli farlig till slut.

6 Kimbee Crown är en annan motståndare till min ide här som har gjort tre starter för Timo Nurmos och avslutade bra i skymundan via 10,5 sista 700 meterna fram till fjärdeplatsen bakom vinnande Rajah Silvio senast men han riskerar att få göra mycket av grovjobbet ute i dödens här för jag tror inte att han plocka en längd på Dardanos i starten och är då sårbar som klar favorit i loppet. Dessutom har hästen en del problem med aktionen och är han inte är han inte fullt körbar här så kan det bli svårt att räcka till i den här konkurrensen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Dardanos
Östersund lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip