Dagens rek är till Kalmar lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 6 Digital Yankee vinner loppet.

Digital Yankee har gjort många fina lopp på slutet och hade möjligen vunnit senast om Isabella Bergh som körde hästen då inte hade suttit kvar men när han kom loss sa avslutade han vasst men det blev det lite för långt fram och han fick nöja sig med en andraplats bakom vinnande Galvani Boko men han gick rejält till slut och snart borde det vara hans tur att vinna och här tror jag att Robert Bergh laddar rejält från start och skulle han nå ledningen här så tror jag han leder loppet runt om men även om det inte blir ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner ändå.

Det blir barfota runt om precis som senast och här tror jag att denna fina sexåriga valack som har varit ute mot tufft motstånd på V75 under sommaren är med och utmanar den stora streckfavoriten även och om han vinner inte så ofta men han gör alltid bra lopp och är med där framme och nu tror jag att årets tredje seger kommer i den tjugonde starten.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Harran Boko som gör sin första start sedan i juni så formen nu kan vara ett frågetecken även om Conrad Lugauer menar att hästen är väl förberedd och skulle han lyckas svara upp innerspåret så har han så klart chans här men han är inte riktigt att lita på och kan galoppera men om han sköter sig så är det en häst som besitter hög kapacitet och kan då utmana min vinnare.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 Goliath Boko som var svag från spets senast och behöver vara mycket bättre nu för att han ska ha chans här men är gynnad av att gå i ledningen så Fredrik Persson är troligen ute efter spets men jag tror inte han kommer dit och är således sårbar.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Digital Yankee
Kalmar lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip