Dagens rek är till Eskilstuna lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Don't Be Shy är topp tre i loppet.

Don't Be Shy har vunnit fyra av sina sju starter hittills och hon har även varit tvåa vid två tillfällen så hon är van vid att vara långt framme. Hon kommer från en seger när hon avgjorde på ett bra vis och om det löser sig med positionerna här och om Peter Untersteiner som kör hästen kan få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut och då tror jag på bra chans att hon är sämst trea i mål här.

I den näst senaste starten så gick Don't Be Shy utvändigt i tufft tempo och var ändå klart bra och kom hem som tvåa förvisso långt bakom en överlägsen Hillary B.R då och om det inte strular för mycket med positionerna här så tror jag hon är med i den främre träffen på nytt.

Peter Untersteiner som tränar Don't Be Shy meddelar att hon är den bästa hästen av hans tre hästar i loppet. Hon kommer att tävla barfota runt om och med ett öppet huvudlag igen men en vanlig vagn nu då det är voltstart.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 2 Beauty Leg som kommer med mycket fin form för dagen. Hon avslutade vasst på Vaggeryd i den senaste starten och hann fram till en lätt seger. Från det här läget så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då göra sig gällande igen. Det blir vanlig vagn nu när det är voltstart meddelar Johanna Lind.

En annan motståndare till Don't Be Shy är nummer 1 Vinci I.M. som kommer med tre raka andraplatser i raden. Senast så travade hon i ledningen men kunde inte stå emot Mellby Eye Catcher som plockade ner henne från dödens. Här tror jag att Stefan Söderkvist försöker hålla upp ledningen och skulle hon lyckas med det så kan hon leda loppet länge och kan då duga en bit mot det här gänget.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Don't Be Shy
Eskilstuna lopp 9
Spel: Plats
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip