Dagens rek är till Charlottenlund lopp 9 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 E Type Cash vinner loppet.

E Type Cash kommer med två raka segrar. I den senaste starten så blev det seger när han plockade ner Empire den sista biten i Jydsk 3-års Grand Prix i Århus.

E Type Cash kan öppna rätt så vettigt men det är inte säkert att han kan nå ledningen då nummer 6 Ecco C N är snabb till en början fast det är inte omöjligt att Flemming Jensen som kör hästen kan vara tidigt framme för att ta över ledningen i ett andraskede och skulle så bli fallet så tror jag E Type Cash blir svårfångad från spets här.

E Type Cash har fått ett bra utgångsläge och borde sitta rätt bra till oavsett om det blir spets eller inte och med en fin löpning i den främre träffen här så tror jag han är med och gör upp om segern på nytt.

E Type Cash är en treårig hingst som har startat sex gånger hittills. På dessa så har det blivit tre stycken segrar och han har endast varit sämre än trea vid ett tillfälle. Den enda gången han missat pallen blev han diskad i Skive för fyra starter sedan.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 5 Empire som kördes fram i dödens med dryga varvet kvar och höll bra till andraplatsen bakom min vinnare senast.

Tomas Malmqvist som tränar Empire meddelar att han inte var som allra bäst då och att han trivdes inte på banan. Eventuellt lättas han lite i balansen den här gången och med en fin resa här så kan han bli att räkna med över upploppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 11 Maya Turbo som har börjat karriären starkt med fyra segrar på lika många starter. Här är spåret inte det bästa men om Robin Bakker kan slinka igenom hyggligt och hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 E Type Cash
Charlottenlund lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.55 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip