Dagens rek är till Jägersro lopp 9 som ingår i eftermiddagens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Eldorado B. vinner loppet.

Eldorado B har gjort tre starter i Joakim Lövgrens regi sedan flytten från Hans-Owe Sundbergs träning. Det har blivit två fjärdeplatser som bästa resultat hittills men nu tror jag att det är läge för en seger.

Eldorado B. öppnade fort men tog sig inte förbi Smevikens Cruiser som hade spåret innanför honom senast och sedan så fick han trava en stor del av loppet i andra utvändigt. Han fick sedan aldrig någon lucka för den täppte Floris Baldwin igen så han gick i mål med sparade krafter bakom Mily som vann det loppet från dödens.

Gången innan det var Eldorado B. ute i Yngve Larssons Memorial i Halmstad. Han hade då ett dåligt utgångsläge men han höll farten okej som sexa bakom Disco Volante som vann det loppet.

Här har Eldorado B. fått ett perfekt utgångsläge och med den startsnabbheten han besitter så tror jag han sitter i ledningen omgående och från spets så tror jag han blir svår att fånga in om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Eldorado B. har tagit de flesta av karriärens 9 tidigare segrar från ledningen så det är en önskvärd position och över den korta distansen här så tror jag han säljer sig dyrt.

Eldorado B. kommer troligen att tävla barfota fram som senast. Det kan bli så att man slänger på jänkarvagnen den här gången och det kan bättra på startsnabbheten ytterligare.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Tycoon Conway Hall som gjorde första starten sedan oktober 2018 i ny regi för Flemming Jensen senast.

Det blev en andraplats bakom Something Fishy som vann det loppet för Tycoon Conway Hall då.

Med ett lopp i kroppen efter så lång frånvaro kan Tycoon Conway Hall vara klart förbättrad till den här starten så med en fin resa här så kan han utmana om en framskjuten placering.

I övrigt kan nummer 2 Ferrari Sisu som var tvåa bakom Attraversiamo i Derbyt ifjol vara intressant.

Ferrari Sisu har haft en svag inledning av säsongen men den senaste insatsen var ändå ett steg i rätt riktning. Han höll då farten bra till sjätteplatsen i ett tufft femåringslopp på Åby som vanns av Noble Superb.

Ferrari Sisu är inte att lita på men felfri nu så är han väldigt stark och från dödens så kan han vara långt framme fast det är första gången över kort distans nu och det ser jag inte som någon fördel så jag tror inte han plockar ner min vinnare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

1 Eldorado B.
Jägersro lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 bet365

This is the stats tab
This is the post tip