Dagens rek är till Åby lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens dubbel. Jag spelar att nummer 9 Eurora vinner loppet.

Eurora svarade för en strålande prestation vid vinsten senast när hon tog ledningen enkelt och släppte sedan för att komma loss från vinnarhålet in i sista sväng och plocka ner sitt motstånd över upploppet. Här tror jag att Johnny Takter som kör hästen kan servera henne en bra löpning och med fina ryggar under slutrundan så tror jag att hon blir svårstoppad här.

Eurora är ett femårigt fuxsto som tränas av Bo Westergaard. Hon har på sina 20 starter i karriären tagit fem vinster tidigare. Hon hade inför segern senast varit struken för feber så med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och med bra tempo på loppet nu så tror jag hon spurtar ner det här gänget den sista biten.

Eurora gör nu sin första start på svensk mark men så fin som hon såg ut på Bjerke senast så tror jag att hon kan göra sig gällande även här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 5 Babe Love som är stark och rejäl fast hon är inte så snabb iväg men om Thomas Uhrberg som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara långt framme här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Andrina som tog en överlägsen seger från ledningen senast och det är spetsfavoriten här och om Robert Bergh skulle få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

9 Eurora
Åby lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.10 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip