Dagens rek är till Momarken lopp 9 som ingår i kvällens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 7 Garli Moe Garlin vinner loppet.

Garli Moe Garlin har fem vinster och två andraplatser på sina åtta tidigare starter i år och i fjol blev det sex vinster på nio starter så det är en segervan valack och vid vinsten i senaste starten så satt han i ledningen i ett tidigt skede och vann sedan från den positionen.

Garli Moe Garlin är pilsnabb från start och från ett perfekt spår över rätt distans här så tror jag tror att han svarar för en rejäl prestation från ledningen och blir då inte lätt att plocka ner för övriga ekipage.

Garli Moe Garlin har inte startat sedan början på november eftersom man inte var helt nöjd med honom senast så han har blivit behandlad efter den insatsen och han har i hela sitt liv slitit med sina ben men nu verkar allting bra med hästen och jag tror inte det ska behövas något lopp i kroppen och då tror jag han blir svårfångad från spets.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 13 Odd Herakles som har mycket hög kapacitet men jag tror det kan bli för tufft att plocka in 20 meters tillägg på min vinnare över den korta distansen här.

En annan motståndare till Garli Moe Garlin är nummer 9 Valle Mattis som är lite ojämn i sina prestationer men var duktig vid vinsten näst senast och om det klaffar med positionerna här så kan han ha vissa möjligheter men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Garli Moe Garlin
Momarken lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.30 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip