Dagens rek är till Mantorp lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Glide Marke vinner loppet.

Glide Marke fick nöja sig med andraplatsen bakom en duktig Dooley’s U.N.G. som vann med många längder senast och gången innan det så blev det en säker seger så formen är god.

Jag tror att Ulf Ohlsson som hoppar upp i sulkyn nu kan nå ledningen i ett tidigt skede och från spets så tror jag att Glide Marke blir svårslagen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men han kan vinna loppet även från andra positioner om det inte skulle bli någon ledning.

Glide Marke är en femårig valack som tränas av Mikael Selin som har vunnit 3 av 12 tidigare starter och han har även varit på pallen i 50 % av dessa och från ett bra utgångsläge här så tror jag att det blir en ny seger ikväll.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 5 Grose Photo som klappade igenom från ledningen senast men var inte frisk då men om det löser sig med positionerna här så kan han sluta långt framme men han är missgynnad av att tävla med skor.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Lorina Orange som gör en spännande start i ny regi efter en tids uppehåll och är rätt så bra i grunden men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Glide Marke
Mantorp lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.65 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip