Dagens rek är till Solänget lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 15 Global U.S.A. vinner loppet.

Global U.S.A. har imponerat i tre raka segrar sedan man ryckte alla skorna på hästen. Här har hon ett jobbigt utgångsläge med många hästar att runda fast hon klev enkelt runt fältet från ett liknande läge senast och den här gången ser motståndet ser lite beskedligare ut. Strular det inte för mycket här så tror jag det blir en ny seger ikväll för Daniel Wäjerstens fina häst.

Man stod över Elitloppshelgen på Solvalla med Global U.S.A. för matchningen har varit mot det här loppet. Gör hon om de insatser hon stått för i de senaste loppen så tror jag på bra vinstchans även om utgångsläget inte är helt enkelt. Hon tål att gå en repa i spåren under slutvarvet och hon har en vass slutspeed och med bra tempo på tillställningen så tror jag hon blåser runt det här gänget över upploppet.

Det blir inga förändringar för Global U.S.A. utan det blir ett öppet huvudlag samt en vanlig vagn och barfota runt om meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 9 Flame Fortune som vann trots en kortare galopp senast. Med bra ryggar under slutvarvet här så kan hon bli fint framdragen och då fäller hon många hästar till slut.

En annan motståndare till min vinnare är nummer nummer 1 Morran som gick bra bakom min vinnare näst senast och med tanke på sin startsnabbhet här så kan hon få ett bra lopp i ledningen och om hon skulle få bestämma en bit där framme så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

15 Global U.S.A.
Solänget lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip