Dagens rek är till Dannero lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Global Wizard är topp tre i loppet.

Global Wizard har ett par lopp i kroppen så formen borde vara i antågande nu. Senast så avslutade han klart godkänt och såg ut att gå mot fjärdeplatsen men när Digital Dominance galopperade bort sig på upploppet så slutade det med en tredjeplats bakom Pleasure For Cash som vann det loppet.

Den här gången har Global Wizard fått ett perfekt läge så man kommer nog att ladda rejält den första biten så lyckas Ulf Ohlsson hålla upp ledningen så kan det räcka långt här.

Blir det inte spets för Global Wizard så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut eller om han kan ta sig ut i andraspår omgående så oavsett så tycker jag han ska ses med god chans att vara sämst trea i mål här.

Global Wizard är en femårig valack som tränas av Svante Båth. Han har startat 18 gånger tidigare med 6 segrar som resultat. Han har även varit topp tre i 50 % av loppen han har gjort så får han ett passande lopp i den främre träffen så tror jag han kan plocka en framskjuten placering igen.

Inga ändringar är aktuella för Global Wizard så det blir troligen skor runt om samt en vanlig sulky som senast.

Den värsta motståndaren till Global Wizard anser jag vara nummer 12 Andre Agassi som tryckte sig till ledningen med 1150 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han sedan undan för övriga ekipage till seger senast.

Gången innan det så gjorde Andre Agassi det bra när han blev sexa i ett tufft Klass I försök på Umåker som vanns av Van Gogh Z.S.

Tråkigt utgångsläge för Andre Agassi nu men man växlar upp med barfota runt om och jänkarvagn så kan han få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

I övrigt kan nummer 7 Order By Box som har visat riktigt fin form på sistone vara aktuell.

Order By Box avslutade positivt efter en sen lucka till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Andre Agassi senast. Gången efter det så fick han ett passande lopp i ryggar innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så tog han ner den ledande Balotelli Crown till seger.

Kan John Östman som kör Order By Box få till en bra styrning så kan han med lite klaff duga en bit även mot det här motståndet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Global Wizard
Dannero lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip