Dagens rek är till Årjäng lopp 9 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Guillaume Boko vinner loppet.

Guillaume Boko gör debut i ny regi för Björn Goop. Han har öppnat bra i sin tidigare regi så jag tror att Carl Johan Jepson som kör hästen laddar mot spets här och om ledningen skulle nås är mycket vunnet och då tror jag han blir svårslagen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Guillaume Boko tränar som han ska och det känns som en fin häst meddelar man från stallet. Spåret blev bra och han känns travsäker och han väl förberedd till den här starten och man hoppas på en fin prestation direkt.

Guillaume Boko kommer att tävla barfota bak och i en vanlig vagn.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 2 Tindra Star som felade bort sig i sina två första starter i år, men när tränaren ryckte skorna senast så blev det en säker vinst. Den här gången blir det skor runt om och det är nog ingen fördel men från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till direkt och kan vara långt framme.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Harley D.E. som är en segervan herre som gästar från Norge. Han tål att göra en del grovjobb och kan bli att räkna med här men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Guillaume Boko
Årjäng lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip