Dagens rek är till Kalmar lopp 9 som ingår i eftermiddagens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Hairos F.Boko vinner loppet.

Hairos F.Boko tog enkelt hand om ledningen senast och fick bestämma en del där framme men fick ge sig mot Gambit Brodde som avgjorde via open stretchen och det blev en slutlig tredjeplats den gången.

Med det loppet i kroppen och tätare starter nu så tror jag på en klart förbättrad insats för Hairos F.Boko här och med spetsläge på nytt så tror jag att han blir svårslagen från ledningen om han slipper att utstå alltför hård press där framme.

Hairos F.Boko kommer att tävla med ett norskt huvudlag samt i en vanlig vagn och barfota fram som senast meddelar man från stallet.

Hairos F.Boko är en femårig valack som är uppfödd i Nederländerna. Han har på sina 18 tidigare starter vunnit 6 av dessa och jag tror han har bra chans till ytterligare en seger här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 10 Loquito Star som inledde året med två raka segrar och har gjort det riktigt bra hos Laura Myllymaa förutom att det blev galopp senast och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara långt framme.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Bonduran D'Inverne som fullföljde starkt till andraplatsen men var chanslös mot vinnande High Into The Sky på Åby senast. Här har han ett bra spår och om Wim Paal kan servera honom en fin resa så kan det räcka en bit här men jag håller min vinnare som ett strå vassare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Hairos F.Boko
Kalmar lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip