Dagens rek är till Jägersro lopp 9 som ingår i kvällens V86 Xpress och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Harran Boko vinner loppet.

Harran Boko vann i comebacken för tre starter sedan när han höll upp ledningen från innerspåret och vann sedan enkelt med sparade krafter via 14,2 sista varvet och gången efter det så drog han i ledningen på nytt men hade inget kvar med 150 meter kvar och fick nöja sig med en andraplats bakom vinnande Bandit Brick då. Senast så startade han från bakspår i Johan Jacobssons Minne när Jägersro hade V75 tävlingar i början av december och serverades då ett lopp i ryggar men kunde inte ta något utan det blev en slutlig sjätteplats bakom vinnande Candy La Marc där.

Harran Boko är så pass kvick iväg från start och dessutom ivrig så den här gången tror jag att man kör till ledningen i ett tidigt skede med honom och från spets så blir han svår att plocka ner för övriga ekipage över nerförsbacken på Jägersro om han skulle få trolla bort en del av loppet i den positionen.

Den här gången så blir det en can’t see back-rulle på ena sidan nu och en vanlig vagn som senast meddelar Conrad Lugauer som tränar Harran Boko

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 6 Thriller N.P. som gjorde en mycket fin Sverigedebut senast när han travade i dödens under första varvet och sedan så pressade han på ledaren och tog över ledningen och vann på ett bra vis men motståndet är tuffare den här gången och det finns en klar risk för dödens även den här gången för Magnus Dahléns nyförvärv. Det blir en vanlig vagn och ett öppet huvudlag precis som vid vinsten senast.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 Alonso Caesar som kommer med två raka segrar som båda är tagna på aktuell bana men han missgynnas av utgångsläget här även om en invändig strykning underlättar något och jag tror han får svårt att plocka ner min vinnare.

3 Harran Boko
Jägersro lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.55 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip